torsdag 30 maj 2013


Stjärna jobbar och jobbar.

30 Maj



Efter frukosten blev det gårdsklippning och Stjärnas tog på sig att sköta disken idag.

onsdag 29 maj 2013

Nya Loppan möter flocken 

Bilder






Skulle vara fint om Loppan och Stjärna blir tjejkompisar. 

25 Maj


Jennifer och Stjärna red ut. Blev en lång sväng i det fina vädret. Vi passerade sommarstugorna och red in i skogen där det var lite blött på vissa ställen men Stjärna skötte det bra. kom till en bäck som hon fick hoppa över själv. Lite trav efter grusväg och en galopp uppför en backe. Blev duschning och gräsklippning väl hemma. 



måndag 20 maj 2013

19 Maj





Jag och mor öppnade slingan vid flyget, Stjärna myser i solen och pysslar om gräset. Hittade också ett perfekt kliställe på andra sidan!

fredag 17 maj 2013

17 Maj


Blivit pysslad idag av Jennifer och Hanna.
Borstning och mat, sedan red de på ridbanan och Stjärna gick upp på däcket med Jennifer och travade över bom. 

16 Maj

Freestyle på ängen i det fina vädret! 
Mycket trav och galopp. Stjärna var jätteduktig och tog höger galopp fint idag. Blir mer och mer positiv med galoppen också nu när hon får bättre flås. Var med Lakrits under lunchen, de gick och "betade" en längre bit bort i hagen, hittade några grässtrån. 

måndag 13 maj 2013



En av Stjärnas mammor har varit på besök och det gillade Stjärna! Blev mys med mamsen vid lunch och sedan blev det en ritt ut efter vägen med Magic och Suprice i både skritt och trav.

Hoppas resan hem gick bra! 
Kram Lina 

13 Maj


Tittar på Karlsson på taket. 

Blev en blöt liten Stjärna på förmiddagen. Vi red på ängen och lekte med galoppen och fattningarna. Höger varv var jobbigast men hon kämpade på bra. Vi såg också till att ta många pauser emellan då vi gräsade! 

söndag 12 maj 2013

13 Maj


Lite markarbete och Stjärna var jätteduktig!
Squeeze game gjorde henne riktigt trött i huvudet då hon tyckte det var lite jobbigt att stå mellan tunnor men strålade när hon stod med frambenen på däcket! Förut tycket hon inte alls om däcket men kanske hjälpte tunnorna och rörde om lite i grytan. Rolig dag!


fredag 10 maj 2013

11 Maj



Äter hellre hö tillsammans än havre ensam. 
Mamma kommer snart, Stjärna längtar!

måndag 6 maj 2013

5 Maj




Kli, kli. 
Ett kliställe under magen som är såååååå skönt! 
Manen blev kammad av mor fick lite glans i också, red ut efter vägen. Fint underlag och fint väder. Ritten gick bra och när vi kom hem fick Stjärna sina fossingar skötta av Sigge.


lördag 4 maj 2013

4 Maj


Yumm yumm!
2 Maj- Äter sin müsli och laddar innan ridturen ut med Coiba. Vi travade mycket och galopperade, Stjärna var positiv och glad. Svarade bra och det passerade bilar efter vägen då hon lugnt skrittade och inte brydde sig. Blev inte svettig! Det mesta av kappan har åkt av och det är nog väldigt skönt för damen. 

4 Maj- Blev en skrittur ut i skogen och en gnutta trav, mycket backar. 



2 maj

Tur ut tillsammans med Coiba. Mycket trav och galopp. De var så duktiga och blev nästan inte svettiga. Inte så himla varmt nu när pläsen är lite tunnare Lina får får komplettera med lite bilder sen.

Lägger in några bilder från idag istället.

Stjärna sugen på en liten fölunge ;-)  Svärmar runt Tedde och Suprice


-vaddå, skulle bara kolla lite...

onsdag 1 maj 2013

30 April



Riding på ängen med mig och mys med Lakrits. Har även fått upp ögonen för nya snygga morgankillen, Suprice! Ridingen gick bra, mycket trav och galopp.