tisdag 28 februari 2012




Igår fick det bara bli mat och idag red vi ut själva. Gick väldigt bra, hon var glad hela tiden. Nu feller flickan sina hår också, en liten present är på väg hem till brevlådan. 

söndag 26 februari 2012

Isen


Idag blev det galopp på isen, syntes att Stjärna tyckte det var kul! Öronen spikrakt framåt.
Hon blev bra svettig som nog gjorde henne gott. 

torsdag 23 februari 2012

23 Feb


Igår var jag borta och höll träningar men idag gick vi ut en sväng med Athena. Låg också och vilade i solen och jag skulle precis ta en bild men hon hann resa sig, nästa gång.

tisdag 21 februari 2012


Soligt och blåsigt, Stjärna äter hö med pojkarna, Ursul och Luke. 

söndag 19 februari 2012




Igår lekte vi On line och tittade lite på däcket som var läskigt! Men försökte och satte upp ena benet, modiga Stjärna. Athena var också med sedan när vi gjorde catching game. Funkade bra och hon travade över bommar igen. Skulle egentligen träna Jacky före men min plan ändrades när Stjärna stod vid grinden och pratade.

lördag 18 februari 2012

Busfia




18 Feb




Idag fick jag gå halvvägs tills Stjärna hörde mig och då kom hon, gnäggade när hon vände sig om och man blev alldeles varm om hjärtat.  Var riktigt busväder men slutade blåsa när vi kom ner till plan. Lekte Catching game med tjejen och la ut några bommar på spåret. Gick jätte bra, har bättre draw nu och vackra tjejen hade mycket energi som jag fick med på film!

fredag 17 februari 2012

Sötisen 17 Feb


Idag red vi ut och det gick bra, när vi kom hem red vi över lite bommar mest i skritt men också lite i trav. Var jätte duktig såklart! Kom i hagen och det var nästan så att näsborrarna vibrerade, gulligt.

torsdag 16 februari 2012

15 Februari

Nu äntligen kommer en uppdatering! Har haft träningar i helgen och i veckan, sedan var det inget mysigt väder för oss. Men idag red vi ut i solskenet, Ursul och Katarina följde med. Red åt ett nytt håll och det var lite jobbigt. Hade några stopp men efter lite väntan så vågade hon fortsätta. Gick bra och hon var glad. Stod och myste i solen också.

fredag 10 februari 2012

10 Februari




Idag red vi ut och det var en såndär superdag! Stjärna riktigt strålade och var glad.Vi travade länge och galopperade en längre sträcka. Skrittade i skogen i djupsnön och tog vägen hem. Travade en bit och sedan skritt hem. Kom idag.

onsdag 8 februari 2012

8 Feb



Vi struntade i att rida ut före men det gjorde ingenting, det var en mycket glad stjärna idag. Traven var positiv men galoppen var fortfarande jobbig. Stannade när öronen kom fram och hon fick godis. Kom till grinden och struntade i balen, mycket bra val. Fick sin müsli. 

7 Feb

Red också ut denna gång. Blev mycket trav och galopp, hon var väldigt positiv så nästa gång hade jag tänkt att vi rider ut en kort sväng och sedan in till banan. Vill att hon ska vara mer positiv där inne, så vi får se hur det går. Kom idag i alla fall och det gick bra ute, skrittade hem. Blev lite svettig.

måndag 6 februari 2012

6 Februari



I dag tog vi en sväng ute. Var -3 så vi både travade och galopperade. Gick bra, hon var positiv i traven och galoppen. 

söndag 5 februari 2012


träningen ligger på "is" tills det har blivit varmare. 

torsdag 2 februari 2012

onsdag 1 februari 2012

31 Januari

Idag blev det freestyle på ridbanan och det gick jätte bra! Travade mycket mönster och la in galopp på railen. Väl nere i trav körde vi på med clover leaf. Hon var mer positiv. Min kamera strular lite så fick inte in bilderna på Stjärna