söndag 29 januari 2012

29 Januari




Stjärna fick sina nya boots idag så vi var ju tvungen att prova dem. Red ut och både travade och galopperade, satt som en smäck! Athena följde med.

lördag 28 januari 2012

28 Januari

Igår red vi ut en sväng och idag blev det plan då vi red freestyle. Första gången jag rider utan stick och Stjärna tyckte det var mycket bättre!

onsdag 25 januari 2012

25 Januari


Soligt men lite kallt. Red ut i det fina vädret, gjorde inget ansträngde utan mest skritt och en gnutta trav. Huvudsaken tyckte Stjärna var att hon skulle få sin morgon müsli så hon blev glad i alla fall.

måndag 23 januari 2012

23 Januari





Vi red ut idag, blev mycket trav längre sträckor. Red lite i djupsnön med, gick jätte bra!

söndag 22 januari 2012

22 Januari



Idag red jag och Stjärna freestyle på plan. Travade clover leaf och hon tyckte dte var jobbigt i början men efter att ha gått i samma mönster ett tag, blev hon mer avslappnad och positiv. Fick mat och blev pyssel innan vi begav oss.

lördag 21 januari 2012

21 Januari


Stjärna fick vara med farbror Sixten. 
Blev skritt och lite trav för dem och det gick bra. Busade i hagen med Jasmine och Luke, visade lite moves. 

20 Januari




Idag fick Stjärna manikyr, pappa fixade fossningarna också lekte vi på plan. Vi gjorde först On line. Cirkling game, sideways utan staket, change of direction i cirkling. Transitions i cirkling och yoyo game. Efter det tog vi av linan så hon fick springa lite själv. Kom in många gånger och var positiv. 

torsdag 19 januari 2012

18




Vi red ut med Dida, blev bara skritt men räckte nog pg av djupsnön i skogen. Fick vänta lite på vovven ibland men då blev det godis pause undertiden!

tisdag 17 januari 2012

Hann bli mörkt för oss idag så¨inga bilder. Flickan fick sin mat och blev lite pyssel innan vi gick ner till banan då vi lekte on line. Tränade på yoyo-game, hon ska backa då jag vickar lite på fingret 22-foot ut. Sedan blev det sideways utan staket blandat med friendly. Travade i cirkling game också och när jag bara tittade på rumpan vände hon upp fint och korsade bakbenen. Tyckte det var lite jobbigt att gå rakt till mig, blev krokigt så jag hjälpte henne med sticken att blockera och då gick det lättare. Fick godis och mycket kli.

måndag 16 januari 2012

16 Januari

Stjärna ger en scary look, tror hon ska precis svinga med huvudet där.

Idag blev det on line i djupsnön och sedan lite mer på plan. I snön både skrittade och travade hon. När vi var på ridbanan satte jag högre krav på henne och jag blev nog mer intressant, för hon har haft koll på mig hela dagen när jag har varit ute och väntat vid grinden. Igår vilade hon.

söndag 15 januari 2012

14 Januari



Idag fick tjejen vara med mor och vi gick ut en sväng. Leah och Cillah följde med. 
Blev mycket trav i solen. 


fredag 13 januari 2012

13 Januari







Idag lekte vi liberty på plan igen. Den här gången höll hon varven bra och gångarten. Busade till lite men fick varken med det på bild eller film. När vi var klara fick hon vara sällskap åt Jacky när vi tränade, kanske de två blir bättre kompisar och de åt faktiskt ur samma matkopp när det fick mat, väldigt gulligt. 

torsdag 12 januari 2012



Igår lekte vi On line, var ett tag sen sist. Tränade på 8a och point to point. Sedan släppte jag lös henne och vi gjorde lite liberty och det fick bli catching game. Var minst trav ute på spåret och när jag kallade in henne så skulle hon komma. Gick bra för att vara första gången. 

tisdag 10 januari 2012

10 Januari


Vackra tjejen.

Idag vallade jag med Kikki så Stjärna fick springa av sig lite med flocken, fattade på en gång att hon skulle följa de andra jämfört med Coiba och Athena. Hon for runt och busade, kom i trav när vi var klara så bilden är tagen efter vallningen i det fina vädret. 

Lite senare på dagen så red vi på plan, fick ha på sig ett täcke på rumpan för att bli av med lite is. När vi red tyckte Stjärna att grimman slängde för mycket när vi travade och jag höll inte i tyglarna så vi plockade bort det. Gick lika bra ändå och galoppen var lugn och fin.

söndag 8 januari 2012

8 Januari


Idag blev det skritt i djupsnön med Gyson som Stjärna var med en stund i hagen. 

fredag 6 januari 2012

6 Januari





Idag fick Stjärna vila men igår red vi och det snöade väldigt mycket. Nu travar hon bättre, i ett lugnt tempo och med lågt huvud så igår var galoppen i fokus. Vi gjorde samma sak som i traven, hon fick följa railen och hitta sitt eget tempo. Ville gena lite ibland men hon fattade snabbt sin uppgift. Så fort hon sänkte huvudet en aning eller slappnade av mer i steget så saktade vi av och hon fick godis och kli. Hon tyckte det var rätt jobbigt och blev svettig. Ibland la vi inte lite mer transitions för att ändra mönstret. Efter att vi var klarar torkades hon med handduk, fick äpple och satte på henne ett täcke men det fick jag ta av ganska snart, för alla i hagen blev väldigt nyfikna på Stjärna och sprang som pilar fram och skulle nosa vilket fina flickor tycker är lite uppfostrat. Tror ändå hon var nöjd.

tisdag 3 januari 2012

3 Jan

Stjärna väntar på maten.




Idag red vi på ängen. Blev både trav och galopp och hon var lite busig.