onsdag 31 augusti 2011

30 Augusti



Red ut en sväng med Lauren och Coiba. Hon var mycket positiv och sugen på gräs. Fick äta hö en stund ute innan vi gick in i hagen.

måndag 29 augusti 2011

En sovande stjärna

Fick vara ute på gården och äta innan vi red på plan. Stjärnas kompis Fabian har åkt bort men jag hoppas att hon trivs med mig så länge.

söndag 28 augusti 2011

27 Augusti


Gårdagens träning fick bli skritt ut i skogen och gå uppför en backe med gänget.

lördag 27 augusti 2011

27 Augusti


Fabian och Stjärna lekte lite på plan och så här såg det ut.

onsdag 24 augusti 2011

24 Augusti




Härlig dag!
Kompisarna vilar lite medan Stjärnan pysslar med gräset.

måndag 22 augusti 2011

22 Augusti



Fabian och Stjärnisen red ut idag igen. Fick gå över på ängen ooch sedan komma ut och äta hö. Det är fullt ös när vi släpper över dem och Stjärna är en av dem. Ska försöka få med det på film nästa gång.

söndag 21 augusti 2011

21 Augusti




Idag red Fabian min bror Stjärna. De gjorde lite grunder på marken först innan de red iväg. Annars så har det varit lugnt idag, soligt och fint.

lördag 20 augusti 2011

20 Aug



Idag fick hon lite special behandling med mina två valacker. De fick stå i hagen bakom brunstugan och äta hö. Vi har satt en höboll där med ett hönät över. Hon blev väldigt glad av att stå där en stund på dagen med pojkarna. Innan regnet kom hann vi ut en runda också som blev barbacka. Stannade och mumsade lite blåbärsris mellan varven, inte så tokigt.

fredag 19 augusti 2011

19 Aug


Nu är jag hemma igen och Stjärnas minuter har ökats! Ville vänta tills jag var hemma ett tag så jag kan hålla koll på lilla tjejen men medan jag har varit borta så har Fabian varit med henne. Idag fick hon skritta en tur ut i skogen med sin kompis Ludde, de gillade hon.

måndag 8 augusti 2011

Aug


Fick gå ut med Fabian en sväng. Har varit lite si och så med vädret men de har fått varit över på ängen mycket. Jag blir borta nu ca en vecka men Fabian har lovat att ta god hand om Flickan.

söndag 7 augusti 2011

7 Aug

Fabian och lilla tjejen tog en tur ut, det hela gick bra jag höra. Fabian gillar henne mycket.

fredag 5 augusti 2011

5 Aug


Fabian min bror fick äntligen rida den fina hästen! Har tjatat om henne i tre dagar nu. De gjorde sällskap med mig och Lauren en bit, så stjärna fick gå ut med kompisarna idag.

torsdag 4 augusti 2011

4 Aug



Idag kom hon och verkade vara s nöjd som så. Efter vi hade ridit en sväng såg jag att hon låg och vilade en stund.

onsdag 3 augusti 2011

3 Aug


Tog ut lilla tjejen och pysslade och sedan red vi. Allt gick bara bra, lite biten på halsen men smorde in henne.

tisdag 2 augusti 2011

Stjärna ute på sin dagliga skrittur

Igår fick hon komma ut på en 5 min skrittur med mig (Katarina) i paddocken eftersom Lina och Åsa åkte till Stockholm för att hämta hem lite folk.